Вече почти месец наблюдаваме от екраните приключенията, трудностите, коалициите и битките

...
Вече почти месец наблюдаваме от екраните приключенията, трудностите, коалициите и битките
Коментари Харесай

Кой е тайнственият залив, на който оцеляват участниците от Игри на волята

Вече почти месец следим от екраните приключенията, компликациите, обединенията и борбите на участниците в петия сезон на " Игри на волята ". Заедно с тази палитра от герои обаче като че ли пропущаме един друг съществен " воин " в предизвикването - природата.

Риалитито е заснето в най-живописната част на Южното ни Черноморие - някъде в дебрите на естествен парк „ Странджа ”, където планината безусловно слиза в морето.

Колкото и да е красива тази панорама обаче, за някои от участниците в предаването тя се трансформира в техния пъкъл, от който желаят да избягат.

Играчите, които попадат на Дивата река и тези, които бедстват в Чистилището, се сблъскат челно със суровото лице на природата - мраз, апетит, инсекти, твърда земя под гърбовете им, непознати шумове в тъмното. Важно е да се означи също, че в ожесточена конкуренция на " Игри на волята " 5 племената се борят да оцелеят в най-горещото лято от години насам.

Труднодостъпното малко заливче на оцеляването в " Игри на волята " 5 е добре прикрито измежду вулканичните скали по Южното Черноморие. Запазило е неземна, дива хубост, която доста малко хора са виждали.

„ Първото усещане от това място за целия екип и за участниците беше по средата на нощта. Сякаш бяхме на друга планета. Видовете там, скалните формирания, самият залив - дават чувството за нещо, което няма нищо общо с планетата Земя и е доста надалеч “, споделя  Даниел Янчев, редактор в „ Игри на волята “.

 7 vbox7

За участниците в риалитито магията на естествената хубост трае малко. Изолирани от останалия свят, тук тяхната задача е да оцелеят в същинския смисъл на думата. А хора като редакторите следят от близко техните инциденти.

„ Те са изложени на към 10 часа на слънце всеки ден. През нощта температурната амплитуда е към 20 градуса надолу, т.е. са претърпели и свиреп мраз.  На другите местоположения участниците се борят един с различен, с цел да напреднат в играта. Тук се борят, с цел да оцелеят. Голяма част от участниците бяха на лимита на психическите си благоприятни условия “, добавя Янчев.

След снимането на тестванията в тайнствения залив, природата е оставена непокътната от участниците и екипа на предаването. От районната екоинспекция в Бургас са създали всички нужни инспекции за задачата.

 7 vbox7

 

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР